Diensten Rioolservice De Boer

Heb je een rioleringsbedrijf nodig in de Fryske Marren? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Al sinds jaar en dag helpen wij bij het voorkomen, ontstoppen, repareren en het renoveren van riolering binnen deze gemeente. Samen met jou komen wij tot de ideale oplossing.

 

Rioolservice Fryske Marren

Wij zijn een 100% betrouwbare, deskundige en servicegerichte partner, voorzien van moderne apparatuur. Ben je benieuwd naar de kosten? Dan verwijzen wij jou graag door naar onze tarieven pagina. Hierdoor kom je nooit voor verassingen te staan.

Ontstopping

Vuil is in veel gevallen de oorzaak van een verstopte afvoer. We raden het af om de afvoer zelf te proberen ontstoppen omdat dit in de meeste gevallen het probleem alleen maar erger maakt heb je dus een verstopte afvoer? Dan kun je ons altijd bellen!

Kom in contact

Camera inspectie

Het is niet altijd makkelijk om rioolproblemen te detecteren. Zeker bij terugkerende rioolverstoppingen zal in kaart moeten worden gebracht waar de overlast vandaan komt. Heb je hulp nodig om je rioolproblemen te detecteren? Neem dan contact met ons op!

Kom in contact

Nieuwe aanleg

In veel gevallen gaan wij over tot renovatie. Mocht dit echter niet de oplossing zijn zullen we de rioleringsbuizen compleet vervangen. Omdat een volledig nieuwe riolering prijzig en ingrijpend is zullen we eerst kijken wat er mogelijk is met reparatie.

Kom in contact

Reparatie

Zodra wij er achter zijn gekomen waar het (riool) probleem zit zullen wij over gaan tot reparatie van het probleem. Wij beschikken over de juiste materialen en zullen de leidingen en afvoeren op de juiste manier herstellen.

Kom in contact

Rookgas detectie

Een andere methode om achter een lek te komen is rookgas detectie. Doordat wij een bepaalde hoeveelheid rook de afvoer inblazen zal dit vrijkomen waar de lekkage zich bevindt. Dit is een efficiƫnte vorm om zelfs de kleinste lekkages op te sporen.

Kom in contact

Leiding inspectie

Heb je een nieuw huis gekocht of is het gewoon niet inzichtelijk hoe het riool loopt? Met onze apparatuur kunnen wij precies meten hoe alle leidingen lopen zodat je veilig kunt verbouwen en of het riool uitbreiden voor verdere plannen.

Kom in contact